Valged jõulud Manuela Maitsete Maagia kaupluses

Manuela Maitste Maagia armas kauplus asub Solarise keskuse O korrusel, kaupluse Tiger vahetus läheduses – minge otsige ta üles!
Soovitan siiralt.
Miks? Väga lihtne, Manuela pakub seal tõesti maagilisi maitseid. Mina kes ma lagritsat eriti ei armasta (tuleb tuttav ette?) :) – mõtlesin skeptiliselt, kui Manuela mulle välimuselt väga kutsuvaid kuldseid komme pakkus, … mmm ma ei ole vist kindel, kas ma tahan..
Aga olles avatud uutele asjadele, pistsin kommi suhu ja .. nüüd olen ma nö müüdud naine :)
Tõesti – maagilised maitsenaudingud – väga tabav nimi muide! Viis punkti Manuela!
Ja boonusena toodete kaunis disain!

Minu roll oli Manuela Maitsete Maagia kauplusele pisut jõulusära anda.
Kuna Solarise keskuse kujunduse teema oli “valged jõulud” siis sellest ma ka lähtusin. Lisaks andsid inspiratsiooni kaubamärgi Lakrids kommide ümar vorm ning kuna tooted ja nende disain on niivõrd kõnekad, lähtusin kujunduse loomisel põhimõttest “less is more”.
Selline ta sai ja Manuela on õnnelik!
Nagu ta armsalt ütles, siis “ilusaim pood Solarises” :)

IMG_1074

IMG_1080

IMG_1084

IMG_1086

IMG_1088

IMG_1094

IMG_1100

IMG_1101