S&S – teineteise jaoks tehtud – see ilus päev Kõue mõisas

Kui Signe ja Siim minuga esimesele kohtumisele tulid, oli ma pehmelt öeldes lummatud.
Ma olen oma töö kaudu kohtunud kümnete ja kümnete paaridega – kõik üsna erinevad ja erinev on ka energia mida nad omavahel jagavad – või kuidas mina seda tajun.
Signe ja Siim olid need, keda vaadates mõtlesin – nad on ju teineteise jaoks tehtud! See on see miski  – mis on suurem kui meie ise  – on see saatus, on see elu, on see armastus – või kõik see kokku?
Ja Signe moodi tahaksin ma olla siis kui suureks kasvan :) Imeline naine – nii seest kui väljast.

Signe ja Siim soovisid minult täiskorraldusteenust.
Seega aitasin neil panna kokku päeva ajakava suures plaanis, leida peokoha – milleks sai üks minu lemmik – Kõue mõis, sobivad/parimad tegijad ning vastavalt pruudi maitsele sai loodud ka pulmale stilistika.

Siinkohal tahaksingi kõikidele oma tulevastele pruutpaaridele öelda, et minu tööstiil on lihtne – mitte kunagi ei saa ma teile kohe esimeses kirjas saata oma hinnakirja. Ma eelistan alati teiega kohtuda ning seejärel saan koostada personaalse pakkumise.
Ma eelistan olla selles töös paindlik ning läheneda igale paarile personaalselt. Esmakohtumisel läbi arutataud detailid annavad mulle hea ülevaate teie soovidest ning alles siis saan öelda milline on minu roll teie päeval ning milline on selle töö maksumus.

Kallid Signe & Siim!
Ma olen siiralt õnnelik! Ja siiralt tänulik, et mind valisite ja usaldasite!
Mul on teie üle nii nii hea meel ja soovin oma südame kõige soojemaid soove just teile.

Muinasjutuliste fotode autor on armas fotograaf Liis Tamra. Tema töödega saate tutvuda SIIN!SIGNE & SIIM:
Saime Egertaga tuttavaks tänu mu heale kolleegile, kes soovitas teda, kui väga head pulmakorraldajat, kellel on suurepärane stiilitunnetus ja kes on ise äärmiselt soe ning sümpaatne inimene. Kohtumine Egertaga kinnitas kolleegi sõnu ja me ei pidanud vajalikuks ühegi teise pulmakorraldajaga kohtuda, vaid otsustasime kohe Egertaga koostöö kasuks.
Egerta on ka väga hea inimeste tundja ja kuulaja, kuna tema välja pakutud ideed ning olulised tegijad (nt pulmaisa, paaripanija, fotograaf, bänd jne) sobisid meie olemuse ja soovidega väga hästi kokku ning see andis kindlustunde, et teda võib täielikult usaldada.

Ja seda me tõesti soovitame – usaldage Egertat, sest see annab teile võimaluse oma elu üht ilusaimat ja olulisemat päeva täielikult ning muretuna nautida.
Eraldi tahaksime välja tuua, et Egerta ideede järgi tehtud lilleseaded ja peopaiga kujundus, kus iga detail oli läbi mõeldud ja moodustas terviku, lõi romantilise ning mõnusa atmosfääri. Pruudikimp oli muidugi super – ma poleks osanud seda kirjeldadagi. 😊